3 motive să cumperi o navigație dedicată pentru al tău Passat B6

Volkswagen Passat B6 este una dintre cele mai îndrăgite mărci de mașini din România la ora actuală. Oferă confort, se poate cumpăra la bani ok pentru nivelul de trai din România iar costurile de întreținere nu sunt așa de mari precum la alte mărci de mașini similare ca preț. Volkswagen Passat B6 a ieșit pe poarta fabricii nemțești între anii 2005 și 2010 și s-a remarcat dintotdeauna prin calitate. Conform statisticilor DRPCIV, deși importurile de autoturisme second hand au scăzut în România cu 15% față de aceeași perioadă a anului trecut, importurile pentru acest model per total sunt în creștere cu 10%.

Chiar dacă discutăm despre o mașină confortabilă, ieftin de întreținut și de cumpărat, e posibil ca la capitolul dotări să stea puțin mai slab. E normal să fie așa, discutăm despre un autoturism care nu se mai produce de mai bine de 8 ani, însă asta nu înseamnă că noi, proprietarii, nu putem rezolva problema. De exemplu, e foarte simplu să cumperi o navigație pentru Passat B6 de pe net și să o instalezi, în cazul în care această dotare lipsește. Există de fapt mai multe motive pentru care ar trebui să faci o asemenea investiție, motive pe care le vom scoate în evidență în cele ce urmează.

3 motive să cumperi o navigație dedicată pentru al tău Passat B6

  1. Reușești să-l faci modern – vei avea un autoturism care va fi desprins din vremurile pe care le trăim, în ziua de azi chiar și cele mai banale modele de autoturisme ies din fabrică cu navigație.
  2. Te bucuri de forța Android – aceste navigații ultra moderne au la bază sistemul de operare Android, ceea ce înseamnă că te vei bucura de entertainment dar și de aplicații GPS super necesare în București precum Waze, iGO și așa mai departe.
  3. Comenzile de pe volan rămân active – multă lume se sperie că dacă scoate din mașină sistemul audio original, nu vor mai funcționa butoanele de control de pe volan. Ei bine, dacă pui în loc o navigație serioasă, ultimul răcnet, acest lucru nu se va întâmpla niciodată.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.