Unde te poți bucura de un team building culinar în București?

Ideea de team building începe să prindă rădăcini încet, încet și în România. Eram până nu demult genul de țară în care patronii nu doreau să investească în dezvoltarea și unitatea angajaților. Cu timpul și-au dat seama probabil că dacă au echipe unite și relaxate, au și productivitate mai mare, și profituri mai mari la final de an. Astfel, team building-urile au căpătat valoare și se bucură de tot mai multă atenție și pe meleagurile noastre.

Unul dintre cele mai interesante concepte de team building este acela organizat în bucătărie. După cum știm, una dintre cele mai vizionate emisiuni TV în România este Chefi la Cuțite, așa că nu e de mirare de ce un team building la cuțite prinde foarte bine. Tuturor ne place să gătim, cu toate că mulți dintre noi nu mai avem timp de așa ceva. Gătitul e distractiv și să vezi că din mâinile tale iese un produs finit și gustos, te bucură și-ți oferă încredere în tine. Dacă poți să-ți cunoști mai bine colegii de muncă și să gătiți împreună, e perfect. Chiar e distractiv să gătești alături de colegii de muncă.

Unde te poți bucura de un team building culinar în București?

Cei de la CulinaryON organizează de mult timp în București acest gen de distracție. Ei s-au făcut cunoscuți pentru modul super serios în care s-au implicat de-a lungul timpului în a organiza petrecerea copiilor, plus multe alte tipuri de distracții. Rămâne la alegerea voastră dacă vă doriți să trimiteți angajații la un team building culinar sau nu, ideea e că oamenii trebuie să se mai și distreze din când în când, iar dacă pot să o facă alături de colegii cu care au doar relații de muncă, oficiale, e cu atât mai bine. Mai ales în contextul în care timpul liber în ziua de azi e destul de puțin, nu prea mai avem timp după ce ieșim de la muncă să mergem să ne distrăm, așa că o distracție venită din partea jobului este mai mult decât indicată.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.