Despre modelul Dorian Popa

Vreau să vorbesc despre modelul Dorian Popa. Și când spun modelul, nu mă refer la modelling, ci la modelul în societate pe care acesta-l reprezintă. Cu siguranță toți îl știți, indiferent de vârstă. Omul e în lumea showbiz-ului de prea multă vreme ca să nu-l știe lumea.

Mai nou, a intrat și pe partea asta de vlogging pe YouTube, unde sincer să fiu se descurcă destul de bine comparativ cu tipul de content disponibil în România. Ei bine, totul a luat-o razna când am văzut acel clip în care o fetiță de 4-5 ani a început să dea din fund pe scenă, la un concert de-al lui.

Dude, chiar dacă este un stil de dans, este total nepotrivit acestei vârste. Este lasciv, cu tendințe sexuale, nu se potrivește celor sub 18 ani. Și nimeni nu a intervenit atunci, el nu a zis nimic, mama fetiței o încuraja și o filma. În ce fel de lume am ajuns fraților să trăim dacă fetițe de 4-5 ani sunt încurajate să danseze lasciv din fund de către părinți?

Păi atunci să nu ne mirăm că există atâtea violuri, atâtea cazuri de copii de 10-11-12 ani care fac la rândul lor alți copii. Și partea proastă este că modele precum Dorian Popa care pot influența educația celor mici, dau cu bota-n baltă când îți e lumea mai dragă.

Sunt așa, oarecum dezamăgit că trăiesc într-o țară în care toate sunt parcă pe dos, în care nimic nu merge cum trebuie, în care nici educația celor care vin din urmă nu e ce trebuie. Am înțeles că s-au mai luat și alții de Dorian Popa pe tema acelui eveniment dar degeaba, omul e un copil mare la rândul lui, imatur, incapabil să-și dea seama de rolul pe care-l joacă în viețile copiilor care-l idolatrizează.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Vrei sa publici advertoriale pe acest site? Apartine retelei CIOCAN G. ALEXANDRU PFA. Daca te intereseaza preturi sau care sunt celelalte bloguri din retea, lasa-mi un mesajAici