Despre modelul Dorian Popa

Vreau să vorbesc despre modelul Dorian Popa. Și când spun modelul, nu mă refer la modelling, ci la modelul în societate pe care acesta-l reprezintă. Cu siguranță toți îl știți, indiferent de vârstă. Omul e în lumea showbiz-ului de prea multă vreme ca să nu-l știe lumea.

Mai nou, a intrat și pe partea asta de vlogging pe YouTube, unde sincer să fiu se descurcă destul de bine comparativ cu tipul de content disponibil în România. Ei bine, totul a luat-o razna când am văzut acel clip în care o fetiță de 4-5 ani a început să dea din fund pe scenă, la un concert de-al lui.

Dude, chiar dacă este un stil de dans, este total nepotrivit acestei vârste. Este lasciv, cu tendințe sexuale, nu se potrivește celor sub 18 ani. Și nimeni nu a intervenit atunci, el nu a zis nimic, mama fetiței o încuraja și o filma. În ce fel de lume am ajuns fraților să trăim dacă fetițe de 4-5 ani sunt încurajate să danseze lasciv din fund de către părinți?

Păi atunci să nu ne mirăm că există atâtea violuri, atâtea cazuri de copii de 10-11-12 ani care fac la rândul lor alți copii. Și partea proastă este că modele precum Dorian Popa care pot influența educația celor mici, dau cu bota-n baltă când îți e lumea mai dragă.

Sunt așa, oarecum dezamăgit că trăiesc într-o țară în care toate sunt parcă pe dos, în care nimic nu merge cum trebuie, în care nici educația celor care vin din urmă nu e ce trebuie. Am înțeles că s-au mai luat și alții de Dorian Popa pe tema acelui eveniment dar degeaba, omul e un copil mare la rândul lui, imatur, incapabil să-și dea seama de rolul pe care-l joacă în viețile copiilor care-l idolatrizează.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.