Derbedeii

Am spus de multe ori faptul că nu sunt de acord cu existența băncilor în fața scărilor de bloc, nu sunt de acord nici măcar cu scările de bloc semideschise întrucât acolo se face cloacă de golani. Ori în scară, ori pe băncile din fața scării. La mine de exemplu se adună frecvent acești paria ai societății și pe lângă faptul că nu sunt în stare nici măcar să dea bună ziua, fac covor de coji de semințe, lasă în urma lor pet-uri de bere sau doze goale, fac gălăgie și se comportă ca niște adevărați sălbatici.

Deci nimic pozitiv nu rămâne în urma lor, din contră, mai și distrug. Ca să vedeți cât de minte-n cur sunt unii dintre ei, la mine la scară au ars cu bricheta locul unde se bagă cartela de la interfon, au reușit să blocheze o scară întreagă cu prostia din capetele lor seci. La alții văd că în loc să fie mulțumiți de faptul că există o bancă pe care să-și pună cururile mari și puturoase, leneșe, aleg să distrugă.

Nu știu, așa m-am săturat de acești derbedei care nu au niciun plan de viitor, care nu se duc la muncă, care visează la munți de bani făcuți din șmecherii și combinații în niciun caz din muncă și așa mai departe. Au ajuns să fie specificul României. Dacă ăștia sunt viitorul României, pot să spun cu toată sinceritatea că mă piș pe ea de țară. Mie nu-mi trebuie așa ceva.

Jumătate din munca mea se duce la stat, și sub o formă sau alta, la derbedeii ăștia care nu merită din punctul meu de vedere nici măcar un scuipat. Nu sunt buni de nimic, nu știu să facă nimic, nu le palce munca, sunt analfabeți, respiră oxigenul degeaba.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.