Țara arde și poporul se pieptănă

Instabilitatea politică din România ne ține în loc. De 30 de ani e instabilitate politică și, iată-ne una dintre cele mai sărace țări din UE. Nu a fost bine nici cu PSD la conducere, nici cu Băsescu, nici cu Constantinescu. Acum de când cei de la PSD au câștigat alegerile, am tot așteptat să văd și eu că se face o autostradă, un drum, un pod, un ceva. Evident, nu s-a făcut nimic. Scuza? „Nu ne lasă ăștia cu protestele și DNA-ul”. Of, cât dezinteres și câtă lipsă de bun simț pentru popor.

Chiar sunt curios când naiba se va trezi poporul ăsta care votează de 30 de ani aceleași partide, și-și va da seama că în slujba lui nu a fost și nu va fi nimeni vreodată. Toți cei care ajung la putere joacă un teatru ieftin, de ochii lumii, iar pe la spate fură până nu mai pot duce.

Nu v-ați întrebat vreodată de ce în ultimii 30 de ani, doar cei care s-au perindat pe la putere s-au îmbogățit? De ce nu s-a îmbogățit și poporul? De ce oamenii care au condus țara asta nu au ajutat și pe cei care i-au trimis la furat? Da, sunt câteva întrebări fără răspuns, ori cu răspuns subânțeles. Poporul și acum este ok, nu are nicio treabă, doarme în continuare în timp ce mai marii țării fură, INDIFERENT DE PARTIDUL POLITIC.  Că e la modă să zici în ziua de azi de Dragnea dar să uiți de mișmașurile lui Băsescu & compania lui de hoți cu Udrea, Blaga și Videanu în frunte. Cam așa se traduce starea din România: țara arde și poporul se pieptănă. Nici măcar la vot nu iasă atunci când trebuie.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.