Atunci când îți iei motocicletă doar ca să devii celebru pe YouTube

Copiii din ziua de azi cresc în familie cu o lipsă de atenție incredibilă. Acesta este motivul pentru care se apucă să deschidă fel de fel de canale de YouTube de pe care strigă „Heeey, uitați-vă și la mine, și eu sunt COOL ca toți ceilalți, băgați-mă și pe mine în seamă”. Cele mai multe cazuri de acest gen apar la cei care au motociclete. Din păcate, mulți dintre ei sunt personalitate zero și nu prea au cu ce să umple serverele de YouTube în afară de înjurături din trafic, sau deranj creat pe tarlaua de la țară. Păi cât de greu poate să fie să-ți pui o cască pe cap și să începi să ieși la vânătoare de greșeli în trafic, sperând să ai ceva conflict cu o femeie sau un bătrân?

Cam așa sunt majoritatea motocicliștilor cu canale de YouTube, niște scandalagii fără personalitate gata să sară la înjurat de fiecare dată când au de-a face cu o femeie sau un moș/babă în trafic.

Evident mulți dintre ei nu sunt în stare nici să stea pe motocicletă, au ceva rate la căzături pe care le achită periodic. Asta înseamnă să fii motociclist de YouTube, să ieși doar așa cu camera pe cap, în speranța că o să mai prinzi ceva puradei care să te venereze prin comentarii, că 90% dintre publicul motovloggerilor nu are buletin. Sunt niște copii cu o personalitate la fel de ștearsă precum a idolilor lor.

Și la fel de „deștepți” și „slobozi la gură”. Normal, e foarte fain să înjuri pe net, mai ales când ai un cont fals și nu știe nimeni cine ești, nu știe nimeni că tu ai de fapt. Model de prostie de motovlogger mai jos.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.