Cum alegem cortul perfect pentru evenimentul nostru?

Evenimentele în aer liber au devenit destul de populare și în România, acestea vor fi din ce în ce mai prezente în lunile ce urmează pentru că a venit și căldura. Tuturor ne place natura, tuturor ne place să stăm departe de pereții de beton așa că se explică atracția pentru organizarea evenimentelor afară.

Cea mai dificilă decizie a unui organizator care dorește să bucure invitații cu aer liber este bineînțeles alegerea cortului. Se merge pe corturi Pagoda sau Marquee? Haideți să discutăm un pic despre fiecare tip de cort în parte apoi să încercăm să venim cu o concluzie clară pentru cei care sunt în dubii.

Corturi PAGODA – sunt după părerea mea ceva mai clasice, potrivite pentru evenimente de genul corporate, conferințe de presă, petreceri diverse, concerte chiar, lansare de produse, evenimente media, le-aș mai vedea prin târguri și pe la festivaluri, și nu în ultimul rând pentru nunți. Având dimensiunea 5 x 5, dacă sunt unite pot să alcătuiască o zonă acoperită destul de mare. Din punct de vedere al rezistenței, nu trebuie să vă faceți griji, acestea deși nu au pereți laterali, nu vor fi luate de vânt

Corturi MARQUEE – deja discutăm despre eleganță, despre modernism, despre un pas mai în față de clasic, de corturile PAGODA. Aceste corturi se instalează foarte rapid, fapt ce le face perfecte pentru evenimente speciale organizate în timp foarte scurt, caravane, întâlniri speciale destinate începutului de proiecte și mai ales team building-urilor. Corturile Marquee merg mai bine la evenimente mai sofisticate unde e nevoie să faci impresie foarte bună. Imaginați-vă seara niște lumini aprinse în aceste incinte.

În concluzie. PAGODA sau MARQUEE? Sunteți singurii care puteți răspunde la această întrebare. Pentru evenimentele care nu necesită foarte multă atenție la detaliu sau imagine ultra modernă, se pot folosi corturile PAGODA. Pentru evenimente mult mai serioase în care trebuie să faceți impresie foarte bună, precum prezentările de produse din cadrul târgurilor, ar fi indicat să mergeți pe varianta MARQUEE. Trebuie să vă gândiți un pic la ce fel de eveniment vă doriți, respectiv care să fie impactul vizual.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.