Îți dai seama de seriozitatea românilor după cum își parchează mașinile

Când mă uit pe stradă cum parchează românii mașinile, de zici că sunt aruncate cu parașuta din avion, îmi pun întrebarea dacă o exista vreo națiune pe planeta asta care să aibă niște simțuri mai slabe ca ale noastre, ca ales românilor. Asta pentru cei care nu-și dau seama că mașina lor e parcată strâmb. Sau dacă mai există o națiune în lumea asta care să aibă mai multă nesimțire și miserupism ca românii care parchează strâmb, văd că au parcat ca o sulă și lasă mașinile așa.

Nivelul de seriozitate din societatea românească a ajuns la un nivel atât de scăzut încât poți să-ți dai seama care e om serios și care nu după cum își lasă mașina aruncată în stradă, ori prin parcarea hipermarketurilor. Degeaba sunt acolo niște linii desenate pe jos, românii tot strâmb vor pune mașinile. Și, evident, dacă cineva parchează peste linii mașinile care urmează la fel vor fi nevoite să se parcheze. Poate în momentul în care vom avea și noi amenzi pentru mașinile lăsate strâmb cum au nemții de exemplu, atunci o să ne conformăm. Peste tot în lume ordinea publică se stabilește prin amendă.

În trecut nu se observa problema asta cu parcatul mașinii în sistem aruncată din avion dar pe măsură ce oamenii au început să cumpere din ce în ce mai multe mașini, au începu să ajungă autoturismele și pe mâna nesimțiților, a oamenilor fără simț civic dezvoltat, a oamenilor cărora nu li se pare nimic deosebit dacă-și lasă mașina parcată oblic, în unghi de 45 de grade cu bordura în timp ce restul mașinilor sunt parcate paralel cu mașina. E ridicol fraților.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.