Mai merită să mai pleci de acasă pentru a-ți cumpăra pantofi?

Bună întrebare. Cred că tot mai multe femei au început să se orienteze către online atunci când vine vorba despre cumpărat pantofi damă, în special doamnele și domnișoarele care locuiesc într-un oraș mic de provincie, unde magazinele serioase sunt puține și marfa e cam aceeași peste tot.

Chiar nu mai are rost să pleci să bântui prin oraș ca fantoma Casper dintr-un butic în altul, în speranța că vei găsi într-un final ceva care să se plieze de la foarte bine în sus pe personalitatea ta. Mai bine stai acasă și conspectezi ofertele magazinelor online.

Foarte multe buticuri s-au mutat în online în ultimii 5-6 ani iar acest lucru nu poate să fie decât în avantajul clientelor. Acestea au ocazia să ajungă la încălțăminte de foarte bună calitate, exact modelul și culoarea dorită, dimensiunea perfectă și așa mai departe.

În plus, online există acces la unele servicii mai mult decât interesante. Unele magazine online fac și pantofi pe comandă de exemplu. Ideea este mai mult decât faină pentru că asigură suport pentru cele mai pretențioase doamne și domnișoare. Știm cu toții cât de pretențioase sunt femeile atunci când vine vorba despre alegerea îmbrăcămintei și încălțămintei. Faptul că se pot cumpăra pantofi la comandă nu poate decât să aducă plusvaloare mediului online și să confirme încă o dată faptul că magazinele din oraș sunt total depășite de trendurile moderne. Oricum, cred că aceste magazine care încă mai rezistă prin orașele mici de provincie se vor muta la un moment dat online pentru că nu vor mai avea acces la clienți. După cum spuneam mai sus, chestia asta se întâmplă deja constant de vreo 5-6 ani și se va agrava odată cu trecerea timpului. În comerț, totul se rezumă la utilitate și la modul de a servi clienții.

Comerțul modern are reguli noi, moderne după care magazinele trebuie să se ghideze și cea mai importantă dintre ele este timpul. Magazinele care vor vinde mult vor fi cele care nu vor irosi timpul clienților, adică cele online, în care intri și în 5 minute ai văzut absolut toată marfa, fără să te mai deplasezi local.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.