Despre accidentul din Ungaria filmat LIVE pe Facebook

No, haideți că nu am mai vorbit demult despre prost. Nu prostul care vorbește prostii, ci despre prostul care face prostii. Prostul care vorbește aiurea este inofensiv, latră precum un câine la lună și cam atât. Prostul care face prostii, fraților e de groază. Un astfel de individ a ucis 8 oameni în Ungaria. Astăzi, discutăm despre celebrul microbuz plin cu muncitori români care se întorcea de la muncă din străinătate, microbuz 8+1 care a intrat pe contrasens și, ce să vezi, a fost izbit frontal de un camion.

Toată lumea a murit, inclusiv prostul care face prostii, șoferul. Ce credeți voi că făcea șoferul înainte să facă accident? LIVE pe Facebook dragilor, că deja idioțenia asta cu popularitatea online face victime. Totul a fost filmat, înainte de momentul impactului șoferul era preocupat să întoarcă camera de la telefon, făcea regie de film în loc să tragă de volan sau chestii de genul.

Și vreau să trag un semnal de alarmă pentru cei care se căciulesc la 10 euro pentru un rahat de bilet de autocar. Fraților, nu mai mergeți cu toți inconștienții cu microbuze. Știu, cu autocarul durează mai mult, costă mai mult dar niciodată nu se va întâmpla o astfel de tragedie. Șofer de autocar care să facă LIVE pe Facebook în timp ce conduce încă nu am văzut. Nu e de glumă fraților cu chestiile astea. Mai ieftin nu e întotdeauna mai bine iar acest exemplu, deși unul tragic, este exemplul perfect. S-a umplut piața transporturilor de persoane de fel de fel de ciudați care nici măcar firmă nu au dar care postează pe Facebook că efectuează transport de la adresă la adresă și chestii de-astea. Mare atenție.

One Response

  1. diana August 10, 2018

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.