Comedia din poliție

Cei care ați avut permisul suspendat ați observat probabil că recuperarea este un proces destul de anevoios, despre care nu se cunosc multe lucruri. Ești nevoit să mergi să dai examen dacă nu vrei să stai o lună în plus pe bară, ești nevoit să stai la coadă pe la secția permise, plăcuțe și certificate din cadrul Poliției Rutiere, uneori ești nevoit să completezi și cereri și etc. ești nevoit inclusiv să-ți iei liber de la muncă pentru că așa funcționează instituțiile statului în România, de la 9 la 11 AM și de la 13 la ora 14.

Nu știu frate, programul de funcționare a acestei secții din cadrul Poliției Rutiere mi se pare un prim element comic. Și tragic în același timp. 3 ore pe zi program de funcționare? Eu înțeleg că nu există prea mult personal prin această instituție dar la naiba, oamenii au nevoie de acest serviciu. Și la caziere, la fel, altă comedie. Acolo programul de lucru începe la 10 dimineața, ca la cârciumă. Vin oamenii de la țară cu autobuzele de la 6 AM și stau ca fraierii pe la ușa poliției așteptând să se facă ora 10.

Se mai miră cineva că lucrurile merg cu merg în țara asta? Atât timp cât nu există grijă pentru cetățean, România va fi în continuare o țară care nu va funcționa la parametri normali. Mă uitam și la clădirea în care funcționa acest serviciu de permise reținute. Cred că nu s-a mai bătut un cui acolo de mai bine de 30 de ani. Cred că de când a fost construită. Păi nu ai cum să faci performanță când nu ai nici oameni nici condiții. Ar fi de râs fraților dacă nu ar fi de plâns.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.