Cine strică de fapt generațiile?

E scandal mare. Doi copii au scos o piesă cum că unii vloggeri strică generațiile prin piesele de trap pline de non sens și analfabetism. Chestia e că nici cei doi copii nu sunt departe de restul plutonului acuzat. În primul rând, copiii nu pot fi stricați de internet fără acordul părinților. Primii vinovați care trebuie trași la răspundere pentru defecțiunile apărute în mentalitatea copiilor sunt părinții. Din punctul meu de vedere, părinții moderni nu-și supraveghează deloc copiii, cu toate că tehnologia modernă le acordă acest privilegiu. Aceștia nu se interesează de site-urile pe care copiii bântuie de pe telefoanele de mii de euro sau lei făcute cadou, nu se interesează de muzica pe care aceștia o ascultă și așa mai departe.

Părinții sunt cei care strică generațiile. Aceștia ar trebui să vadă că ai lor copii ascultă Lino Coiden și ar trebui să le interzică accesul la asemenea mizerii. Restul, e cancan. Vremurile pe care le trăim sunt destul de ciudate, părinții nu prea știu ce înseamnă să ai grijă de un copil pentru că, părerea mea, 90% dintre copiii aduși pe lume în ultimii 10 ani sunt făcuți din greșeală. Nu discutăm despre sarcini dorite și așteptate de niște părinți moderni și civilizați. Nu fraților. Se face sex în prostie și de multe ori apar copii. Automat, se face nuntă și se întemeiază o familie nu foarte unită. E clar că interesul pentru un copil nedorit nu va fi același ca pentru un copil dorit. Altfel te ocupi de copilul la care ții ca la ochii din cap.

Repet, e strict părerea mea, așa că nu dați cu pietre. Nimeni din online nu poate fi acuzat atâta timp cât părinții nu iau măsuri.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.