Ce marcă de ceas să aleg? Orient sau Atlantic?

Niciodată nu m-am priceput la cumpărături, ba chiar de multe ori mi s-a spus că sunt mai nehotărât decât o femeie. Poate că așa sunt balanțele… Nu prea reușesc să încline talerul către stânga sau către dreapta. Ultima problemă: nu știu ce ceas să aleg. Slavă Domnului, am reușit să reduc din mulțimea de branduri la doar două: Orient și Atlantic. Nu mă întrebați cât mi-a luat să facă chestia asta, nu vreți să știți. Ei bine, acum a apărut o problemă și mai mare: ceasuri Orient sunt sute, ceasuri Atlantic sunt sute.

Cele de la Orient sunt un pic mai sport iar cele de la Atlantic sunt un pic mai elegante. Problema e că-mi plac ambele stiluri, și elegant și sport. Cred că sunt blestemat sau ceva de genul, altfel nu-mi explic de ce mereu trebuie să-mi placă și una și alta. De când mă știu așa am fost, incapabil să iau o decizie importantă pentru că am văzut mereu avantaje și de-o parte și de alta a baricadei.

Inițial am avut tendința să merg pe ceasuri Orient pentru că deși sunt mai sport, sunt și mai ieftine față de Atlantic. După, m-am răzgândit pentru că am zis să nu mă uit la bani, doar nu-mi cumpăr ceasuri în fiecare zi. Nu sunt colecționar sau ceva de genul. În final, am ajuns de unde am plecat, adică la imposibilitatea de a face o alegere. Aici, intervine rolul vostru. Tot ce trebuie să faceți pentru a mă ajuta este să intrați pe cele două linkuri din articol. Veți vedea acolo două categorii diferite într-un magazin online: Atlantic și Orient. Și vă uitați cu atenție care vă place mai mult. După ce vă faceți o părere, veniți aici la articol în secțiunea de comentarii și-mi spuneți ce și cum. La final, am să văd ce zice și lumea și sper ca până la finele acestei luni să-mi cumpăr și eu un ceas de mână, Atlantic sau Orient. A, și nu vă uitați la prețuri, important este să vă placă modelul, nu contează banii prea mult.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.