Ce marcă de ceas să aleg? Orient sau Atlantic?

Niciodată nu m-am priceput la cumpărături, ba chiar de multe ori mi s-a spus că sunt mai nehotărât decât o femeie. Poate că așa sunt balanțele… Nu prea reușesc să încline talerul către stânga sau către dreapta. Ultima problemă: nu știu ce ceas să aleg. Slavă Domnului, am reușit să reduc din mulțimea de branduri la doar două: Orient și Atlantic. Nu mă întrebați cât mi-a luat să facă chestia asta, nu vreți să știți. Ei bine, acum a apărut o problemă și mai mare: ceasuri Orient sunt sute, ceasuri Atlantic sunt sute.

Cele de la Orient sunt un pic mai sport iar cele de la Atlantic sunt un pic mai elegante. Problema e că-mi plac ambele stiluri, și elegant și sport. Cred că sunt blestemat sau ceva de genul, altfel nu-mi explic de ce mereu trebuie să-mi placă și una și alta. De când mă știu așa am fost, incapabil să iau o decizie importantă pentru că am văzut mereu avantaje și de-o parte și de alta a baricadei.

Inițial am avut tendința să merg pe ceasuri Orient pentru că deși sunt mai sport, sunt și mai ieftine față de Atlantic. După, m-am răzgândit pentru că am zis să nu mă uit la bani, doar nu-mi cumpăr ceasuri în fiecare zi. Nu sunt colecționar sau ceva de genul. În final, am ajuns de unde am plecat, adică la imposibilitatea de a face o alegere. Aici, intervine rolul vostru. Tot ce trebuie să faceți pentru a mă ajuta este să intrați pe cele două linkuri din articol. Veți vedea acolo două categorii diferite într-un magazin online: Atlantic și Orient. Și vă uitați cu atenție care vă place mai mult. După ce vă faceți o părere, veniți aici la articol în secțiunea de comentarii și-mi spuneți ce și cum. La final, am să văd ce zice și lumea și sper ca până la finele acestei luni să-mi cumpăr și eu un ceas de mână, Atlantic sau Orient. A, și nu vă uitați la prețuri, important este să vă placă modelul, nu contează banii prea mult.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Vrei sa publici advertoriale pe acest site? Apartine retelei CIOCAN G. ALEXANDRU PFA. Daca te intereseaza preturi sau care sunt celelalte bloguri din retea, lasa-mi un mesajAici