Ce canale de YouTube mai urmăresc

Deși în ultima vreme nu prea mai am timp de nimic, tot îmi mai găsesc măcar o oră pe zi să mă uit pe YouTube. La ce mă uit mai exact? O să vedeți în cele ce urmează. Mereu am spus că poți caracteriza o persoană în funcție de ce canale de YouTube urmărește, așa veți avea ocazia să mă cunoașteți mai bine. În principiu sunt undeva la 60 de canale, dar nu toate scot clipuri zilnic, unele nici măcar săptămânal.

20 canale de camionagii români  și internaționali– Urmăresc pe Adrian Cătălin când am timp, omul are obiceiul să facă niște vloguri destul de lungi, urmăresc pe Adrian Cox, Bazu, Big Man, BlueSky, Cosmin Vicențiu, Cristian EDT deși în ultima vreme nu a mai postat nimic, Daniel Cimpoeru, GrassuTatae3, JBG Travels din SUA, LEO, Marius Ursu, Mihai Ionel, Ray Deen, Reidar Humlestol din Norvegia, Romînu22, Trucker Jay in the UK, Trucker JOSH din Canada, Valentin Murariu, Viața de șofer în UK, și cam atât.

Andy Popescu – unul dintre cei mai sinceri și transparenți youtuberi din România la ora actuală. Omul a avut o ascensiune destul de interesantă în acest domeniu unde a evoluat constant și s-a îmbunătățit de la lună la lună. Discută pe canalul lui despre mașini și despre criptomonede. Recomand.

Caught in Providence – mai țineți minte pe la TV, era în urmă cu mulți ani o emisiune în care oamenii veneau în fața unui judecător în SUA și încercau să-și rezolve problema. Ei bine, există așa ceva și online, cineva filmează pentru YouTube ceva asemănător în Providence.

ChrisFix – după părerea mea este de departe cel mai bun canal de pe YouTube în care sunt filmate operațiuni de mecanică pentru mașini. Omul chiar știe ce face iar acest lucru mie unul îmi stârnește interesul. Dacă sunteți pasionați de asemenea subiecte vă recomand să vă abonați.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.