Vrei să deschizi o pizzerie? Iată ce echipamente ai nevoie

Observ că se deschid tot mai multe pizzerii în oraș, motiv pentru care înclin să cred că este un business care funcționează destul de bine. Românii adoră pizza mai ales dacă are și un preț potrivit buzunarelor lor. Dacă te bate gândul să deschizi și tu un asemenea local, probabil ai realizat că vei avea nevoie de niște echipamente profesionale, special destinate acestui tip de local. De spre ce este vorba? Veți vedea imediat, vom trece în revistă cele mai importante echipamente profesionale pentru făcut pizza.

Vrei să deschizi o pizzerie? Iată ce echipamente ai nevoie

  1. Cuptorul – pentru a aduce la viață un preparat foarte gustos, o să ai nevoie de un cuptor pizza. Rămâne la alegerea ta dacă vrei unul simplu în care să bagi 4 bucăți o dată sau dacă dorești unul mai mare. Depinde cum ai gândit afacerea. Dacă va fi un local mare ar fi bine să investești într-un cuptor pizza mai mare astfel încât oamenii să nu aștepte prea mult după preparate.
  2. Malaxorul – s-au dus vremurile când aluatul de pizza se frământa la mână. În ziua de azi totul e pe bază de timp. Cu cât reușești să servești clientul mai repede cu atât vei avea un local mai frecventat. Ca și cuptorul, un malaxor profesional pentru aluat se achiziționează în funcție de volumul de muncă, cele mai cumpărate sunt cele cu o capacitate cuprinsă între 35-54 kg/h.
  3. Formatorul – o mașinărie destul de interesantă și deloc scumpă. Ajută foarte mult în bucătărie mai ales atunci când comenzile curg pe bandă rulantă și personalul nu mai are timp să întindă manual aluatul. Desigur, este recomandat celor care au de gând să deschidă un local destul de mare sau celor care se gândesc și la angajații din bucătărie, să nu obosească prea tare.

Masa – foarte importantă, trebuie avut mare grijă ce fel de masă folosiți pentru că igiena e foarte importantă într-un restaurant. Din acest motiv recomand cumpărarea unei mese din inox inoxidabil AISI 403 cu blat din granit, care vă va aduce și multe beneficii pentru depozitare.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.