În România ai impresia că rahatul de câine crește spontan din asfalt

Am fost nevoit să fac un adevărat slalom pe una dintre străzile din Drobeta Turnu Severin astfel încât să nu calc în vreo „bucurie” de câine. Era o zonă de case bineînțeles și știm cu toții de ce este atât de mult rahat de câine pe trotuar: proprietarii de căței care stau pe acea stradă au obiceiul să dea drumul la câini afară din curte astfel încât aceștia să nu și se cace prin ogradă.

Și astfel, apar fel de fel de movile, care mai de care mai solide sau lichide, la tot pasul. Sau doar nu-și imaginează cineva că un om care are ditamai curtea, mai iese cu câinele la plimbare. Și chiar dacă iese, ce, acela este trotuarul „closet” și toți proprietarii de câini care trec pe-acolo își lasă potăile să se răhățească la punct fix. E incredibil ce se întâmplă, într-o țară normală, cei care fac acest lucru sunt amendați de nu mai au ce mânca 3 luni de zile, trec pe pită cu apă ca pustnicii.

Și nu, nu sunt nici răhățoi de câini comunitari, maidanezi pentru că după cum știm, nu prea-și fac veacul ei prin zona de case pentru că sunt lătrați din 4 în 4 metri de câinii din curți. Și nici nu prea găsesc ei de mâncare, mai mult prin zona de blocuri merg ei.

Cred că o țară mai mizerabilă ca România nu o să mai văd niciodată. păi dacă am ajuns să facem slalom printre rahat pe stradă, există o mizerie mai mare ca asta?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.