Vacanță în SPANIA – Top destinații pentru vara lui 2018

Spania este de departe una dintre cele mai importante destinații pentru vacanța de vară. Chiar dacă se află destul de departe, biletele de avion tot mai ieftine conving din ce în ce mai mulți români să-și rezerve un sejur într-una dintre cele mai fierbinți destinații spaniole. Spania este o țară destul de mare dar foarte bine divizată din punct de vedere turistic, în orice colț ai ateriza, poți să petreci zile bune fără să te plictisești sau să simți nevoia să te muți către altă destinație.

Astfel, în cele ce urmează, vom face un top cu cele mai interesante destinații turistice din Spania pentru o vacanță de vară de neuitat, în cazul în care vă bate gândul să vă faceți bagajele prin iulie-august, să vă urcați în avion cu destinația nu doar Madrid sau Barcelona.

TOP 6 destinații turistice spaniole perfecte pentru vara lui 2018

  1. Tenerife – cea mai mare insulă din Insulele Canare, de departe cea mai intens vizitată destinație spaniolă de vară. Plajele sunt cele care ies în evidență, cu nisipuri de toate culorile.
  2. Ibiza – din nou discutăm despre o insulă din Marea Mediterană. Amatorii de viață de noapte se vor simți mai mult decât interesant pe această insulă, celebră pentru petrecerile sale.
  3. Costa Del Sol – o regiune situată în Sudul Spaniei, în comunitatea autonomă Andaluzia. Costa del Sol iese în evidență cu destinații precum Malaga, Torremolinos, Nerja sau Almunecar.
  4. Costa Brava – o regiune din Nord Estul Spaniei, pe coasta Cataloniei. Ca și destinații de vacanță aici avem Calella, Santa Susana, Tossa de Mar și Lloret de Mar.
  5. Gran Canaria – Las Palmas, Plkaya Del Ingles, Playa Taurito, Meloneras, Maspalomas sunt cele mai frumoase destinații de vacanță pe care le puteți vizita în Gran Canaria.
  6. Mallorca – această regiune abundă în destinații perfecte pentru vacanțe, precum Alcudia, C An Pastilla, Cala D’or ,Cala Millor, Cala Ratjada, Calas De Mallorca, El Arenal, Illetas Magaluf, PAGUERA, Palma, Palma De Mallorca, Playa De Palma, Port de Soller, Puerto Andratx, Puerto De Alcudia, Sa Coma, Santa Ponsa ,S’Illot și multe altele pe care le veți descoperi în timpul sejurului.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.