George Tănase – una dintre cele mai mari surprize de la iUmor

iUmor este genul de emisiune care mă atrage. Mie îmi place comedia, îmi place să râd și deși de multe ori pe scena acestui spectacol au urcat oameni care nu au nicio treabă cu conceptul de entertainment de calitate, s-au întâmplat și lucruri bune.

George Tănase este unul dintre aceste „lucruri bune” petrecute pe scena iUmor și veți vedea în cele ce urmează de ce spun treaba asta. Omul a avut parte de cel mai bun număr de comedie al lui, din cariera lui, chiar acolo la iUmor, fiind invitat special.

Păcat că nu a avut o asemenea prestație când a venit din postura de concurent, mai mult ca sigur ar fi fost unii dintre favoriții la marele premiu. Îți dai seama de faptul că te-ai uitat la un număr de comedie incredibil în momentul în care prestația s-a terminat și tu ai rămas în memorie cu câteva glume pe care nu le-ai mai auzit niciodată și care ți s-au părut foarte bune.

Iată că iUmor reușește să schimbe vieți, reușește să facă lumea cunoscută într-un fel sau altul. Păi cine ar fi auzit de acest Tănase dacă nu ar fi participat la iUmor? Probabil că nimeni, niciodată.

Nu se știe dacă a lui carieră din online ar fi ajuns atât de faină fără iUmor. Pe George Tănase îl puteți urmări pe pagina lui de pe Facebook, este parte componentă a multor schițe de scurtă durată mai mult decât interesante, unele dintre ele au ajuns chiar virale. Felicitări iUmor pentru faptul că ne aduceți în prim plan asemenea oameni, pentru că le dați o șansă de a se afirma. Se pare că unii așteaptă această șansă demult și atunci când o primesc, profită de ea la maxim.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.