E o nebunie totală la ANAF – nu le merg serverele dar cer bani

De vreo câteva zile serverele ANAF nu mai funcționează, și odată cu ele nici site-ul lor, nici SPV-ul nici nimic. Ce poți să mai spui frate când vezi că într-o țară nu mai merge site-ul celor de la finanțe?

Au atât de mulți bani de cheltuit pe inutilități, dar de un sistem informatic capabil să ajute cetățenii, nu să-i încurce, nu se îngrijește nimeni. Am și eu un PFA și pot spune că au încurcat treburile rău de tot anul acesta. Înainte să dețin și eu un mic business nu am avut tangențe cu ANAF-ul așa că nu prea credeam pe cei care se văitau, dar acum, iată că totul se adeverește.

V-am povestit zilele trecute ce am pățit, cum m-au plimbat cei de la ANAF pe la 4 ghișee doar ca să aflu și eu de unde vine o sumă de bani pe care ei o cer. Că așa e la ANAF, oamenii cer bani dar nu spun de unde, pentru ce. Nici măcar serverele nu le funcționează. Și la ei treaba este foarte complicată pentru că nici să facă alte softuri nu pot, că nu au PC-uri modern pe care să le ruleze.

În orice sediu ANAF ai intra o să vezi Windows XP pe calculatoare sau în cel mai bun caz, Vista sau 7. Chiar sunt curios cum pot face oamenii ăștia colectare din moment ce la ei nimic nu merge cum trebuie. Mi-au trimis o regularizare pe 2016 abia acum în 2018.

E o nebunie totală frate, cel mai bine e să nu declari nimic, scapi de umilințele cu statul la ghișee, cu banii surpriză pe care ei ți-i cer fără explicații, etc.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.