De ce ar fi bine să-ți securizezi sculele în mașină ca la carte

Povestea pe care am să v-o spun în cele ce urmează este una cât se poate de reală și are ca scop tragerea unui semnal de alarmă pentru persoanele care au obiceiul își care sculele în același mod. Pe vremea când lucram în cadrul unei firme de producție publicitară, am fost trimis să montez un banner pe peretele unui client. Îl făcuse omul la noi și îi asiguram și montajul.

Zis și făcut, pun sculele în mașină, bormașina, bannerul, burghie și pornesc la drum. Nu era chiar departe, vreo 10 minute de mers. Era client fidel care mai făcuse pe la noi alte lucrări și știam unde e. La o intersecție unde nu existau indicatoare, nici semafoare, nici marcaje, un tip nu știa că în asemenea cazuri se dă prioritate de dreapta (regula intersecției nedirijate) și m-a făcut să frânez.

Am frânat suficient de violent cât să facă bormașina în dubă ca o minge de ping pong aruncată cu viteza lumini într-o cameră goală. S-a lovit de toți pereții și s-a făcut praf. Evident, nu am mai putut face montajul, clientul s-a cam supărat pentru că bannerul cu pricina anunța ceva promoție și era important pentru el și așa mai departe. Am explicat la firmă ce s-a întâmplat, nu am fost pus la plată, oamenii au fost înțelegători dar le-am explicat faptul că așa ceva nu s-ar fi întâmplat niciodată dacă ar fi existat niște rafturi scule auto montate în acea dubă, cum este normal și firesc.

Frate, orice meseriaș își montează rafturi auto în mașină pentru că uite, un eveniment neplăcut te poate băga în pagubă destul de mare. Poți chiar să pierzi contracte dacă nu mai ai cu ce să lucrezi. Să nu mai pun la socoteală faptul că aceste rafturi de scule te pot ajuta destul de mult în organizare. Păi după ce am pus acea frână violentă, am petrecut vreo 10 minute să caut burghiele, vă dați seama că au zburat care încotro și ele. Și nu este deloc ciudat acest tip de echipare auto, este chiar la modă.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.