Dovada zicalei cum îți așterni, așa dormi

Pe o stradă din Anglia, o adunătură de derbedei cu vârste probabil de maxim 15-16 ani, aruncă cu ouă într-un tip cu bicla. Evident, fiind niște păsărici, în momentul în care omul se întoarce după ei, aceștia o iau la goană. Golani de mici, cum sunt și prin România de altfel o grămadă de tineri proveniți din familii dezorganizate, mult prea dezorganizate ca să mai aibă grijă de copii.

Partea cea mai interesantă nu e clipul în sine, ci comentariul de mai jos prin care cineva anunță moartea copilului cu geacă gri. Cică a fost înjunghiat pe stradă ceva mai târziu. Ei bine, iată, cum îți așterni așa dormi. E clar că dacă te iei de oameni pe stradă, va veni și acel moment în care ți se va plăti cu aceeași monedă. Dacă biciclistul a fost ok și nu și-a pus mintea cu această adunătură de derbedei, se pare că altcineva a făcut-o și a ieșit destul de nasol.

Acesta este un semnal de alarmă cât se poate de serios pentru toți golănașii de cartier care au impresia că dacă sunt într-un grup de 4-5 indivizi, sunt asemenea lui Zeus.

Va veni o vreme când o vor păți urât de tot. Poate că nu vor da colțul precum șmecherul din acest clip, dar ceva urât clar se va întâmpla cu ei, în cel mai bun caz la pușcărie unde le este și locul de altfel. Aveți mai jos clipul de mai jos, aveți și comentariul cu pricina.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.