De ce sunt unii motocicliști și proști și foarte agresivi?

Nu am înțeles niciodată de ce unii motocicliști sunt absolut gunoaie. Priviți și clipul de mai jos în care se adună câțiva în jurul unei mașini și încep să o lovească. Nu înțeleg câtă minte să ai în capul ăla sec să faci chestia asta? E clar că șoferul se va speria și o va tunde la goană printre ceata de motocicliști, schilodind în legitimă apărare câțiva dintre „curajoși”.

Din punctul meu de vedere, motocicleta poate să fie foarte periculoasă dacă pică în mâinile unui prost așa că dacă ar fi după mine, aș introduce o regulă nouă pentru acordarea permisului de conducere categoria A: candidatul trebuie să aibă un IQ cel puțin mediu.

Nivelul de inteligență este în directă legătură cu conștiința, cu puterea omului de a înțelege anumite riscuri. Astfel, nu am mai vedea pe stradă teribiliști și alți smardoi care au impresia că dacă au o casă în cap, nu pot fi călcați în picioare. Pe bune, și cu mașina la fel pentru că și mașina se poate transforma într-o armă cu care poți să ucizi din pură prostie pe alții, sau poți să te omori pe tine.

Să se bage prag minim de IQ frate, să nu mai dea posibilitatea proștilor să se urce la volan sau pe motor. La motor aș ridica mai mult limita de IQ pentru că e un mijloc de transport mult mai periculos. Desigur, clipul din imaginile de mai jos e de la americani, dar nici cu motovloggerii din România nu mi-e rușine, ei dețin cu succes cele mai toxice comunități din YouTube-ul românesc, pline de comentarii de genul „trebuia să-i rupi oglinda”.

Mulți sunt și proști și agresivi și din punctul meu de vedere, nu merită să conducă nimic, nici măcar bicicletă. Și transmit agresivitatea și prostia lor copiilor care-i urmăresc sub formă de abonați.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.