Cum poți susține industria românească?

Simplu: din postura de simplu cumpărător. Există magazine online precum MadeRomania.ro din care vei putea cumpăra NUMAI produse fabricate de români, în România. Trebuie doar să fii un pic naționalist și patriot, să te gândești la faptul că această țară încearcă să-și refacă o industrie puternică dusă la fier vechi de către hoți în ultimii 30 de ani, prin prisma micilor producători. Faptul că-i poți regăsi pe mulți dintre ei sub acoperișul maderomania.ro nu poate decât să te bucure. Se pot face lucruri de calitate și în România, nu doar prin Germania și alte țări occidentale, avem și noi lucruri bune.

M-am întrebat de multe ori de ce Uniunea europeană ne-a permis accesul la masa bogaților. Încep să cred că ne-a permis accesul tocmai pentru că nu avem industrie. Am devenit o piață de desfacere pentru produsele lor și cam atât. Magazinele noastre s-au umplut de marfă străină iar coroborat cu faptul că românii au o părere foarte proastă despre produsele fabricate între granițe, s-a ajuns unde s-a ajuns. Suntem fără doar și poate cea mai săracă țară din Uniunea Europeană iar acest lucru se întâmplă pentru că nu avem industrie. Partea bună este că acest lucru se poate schimba, cu ajutorul românilor bineînțeles. Dacă aceștia vor încerca să cumpere numai produse românești, vom evolua.

Pe MadeRomania.ro veți putea găsi accesorii pentru bucătărie, mobilă pentru bucătărie, accesorii și mobilă pentru dormitor, pentru camera de zi, pentru baie, dar și articole de artizanat, idei de cadouri sau accesorii HORECA. Eu unul nu aș fi crezut că în România se produc atât de multe lucruri și sunt convins că lista e mult mai mare. Din păcate, fiind vorba despre mici comercianți, economia nu se poate urni. Dacă aș cumpăra o casă aș încerca pe cât posibil să-mi cumpăr numai lucruri românești, parcă aș avea un sentiment fain când aș știi că am susținut un pic industria. În plus, sunt sigur de faptul că nivelul de calitate este acolo unde trebuie. Cei care spun că românii produc lucruri de mântuială să se uite pe stradă, încă mai circulă Dacii din 1975. Dacă erau așa de proaste cum spune lumea clar nu mai apucau 2018, nu?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.