Scapă de grija apei cu un epuisment executat ca la carte

epuisment Tehnologia construcțiilor a evoluat destul de mult în ultimii 15-20 de ani și am ajuns să putem construi aproape orice, oriunde în ziua de azi. Cele mai mari probleme în construcții le ridica în trecut existența apei pe terenul de execuție, în special existența unei pânze freatice amplasată la mică adâncime. Din fericire, am reușit să scăpăm de această grijă prin intermediul unor epuismente.

Ce sunt aceste epuismente? Discutăm despre sisteme complexe ce ajută la eliminarea apei de pe un anumit teren, astfel încât să se poată construi fără probleme. Vă dați seama că un epuisment executat incorect sau doar parțial, va compromite construcția pe viitor, indiferent că discutăm despre imobile, canalizări, stații de metrou și așa mai departe. E important să apelezi la profesioniști.

Cei de la Hidrogeofor sunt capabili să execute un epuisment ca la carte, în condiții legale, astfel încât să elimine costurile uriașe necesare unor fundații speciale, amplasate în zone pline de apă. În cele ce urmează vom enumera câteva dintre lucrările de acest tip efectuate cu succes de Hidrogeofor, în cazul în care vă întrebați ce portofoliu are în spate firma recomandată.

Lucrări Hidrogeofor

Mall Park Lake, Antreprenor General – Strabag, Antreprenor Fundații – SBR

Mega Mall, Antreprenor General – Bogart, Antreprenor Fundații – Terratest

Stație de epurare Hoghiz, Antreprenor General – Alpine Bau GMBH

Stație de epurare Bolintin, Antreprenor General – Alpine Bau GMBH

Stație de epurare Mihăilești, Antreprenor General – Alpine Bau GMBH

Imobil Alexandrina Office, Antreprenor Fundații – SBR

Imobil Skanska, Antreprenor Fundații – SBR

Imobil Unirii View, Corneliu Coposu, Antreprenor General – Bogart, Antreprenor Fundații – Terratest

Primăria Municipiului București, Antreprenor General – Rotary Construcții

Așadar, după cum puteți vedea, discutăm despre o companie capabilă, cu un portofoliu destul de ok, în seama căreia putem lăsa un epuisment și avea garanția că lucrarea va fi executată ca la carte.

Încrederea într-un constructor doar așa se dobândește, vizualizând portofoliul de lucrări iar din fericire, acest lucru poate fi făcut și online mulțumită internetului, minunea secolului 21. Puteți lua legătura cu cei de la Hidrogeofor prin intermediul numerelor de telefon disponibile pe site sau prin intermediul formularului de contact existent online, la secțiunea cu pricina.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.