Dar dacă ți-a dat cât ai meritat?

Circulă pe net nebunia asta de clip cu Adi Minune și cu replica lui „Ai greșit buzunarul, băiatul meu” și pe mine unul sincer, mă amuză rău de tot. Clar cine a vrut să-și bată joc de Adi Minune și a reușit să o facă ca la carte. Lasă, că sunt buni și 10 lei, asta dacă nu ai uitat că în urmă cu 20-30 de ani mâncai de pe jos. N-a greșit niciun buzunar din punctul meu de vedere, din contă, i-a dat omului fix cât merită. Din punctul meu de vedere maneliștii nu ar trebui să existe pentru că muzica lor e o corcitură analfabetă ce trage în jos nivelul de inteligență din România.

Manelele sunt motivul principal pentru care în acest moment, peste jumătate dintre tineri sunt analfabeți. Manelele le-au băgat în cap faptul că au valoare, că nu au nevoie de școală ca să facă saci de bani și ca să aibă femei fără număr. Din cauza manelelor analfabete suntem unde suntem, că au devenit muzica preferată a oamenilor cu un IQ mic, oameni care în loc să se dezvolte, involuează pe ritm de cicalaca cicicea. Eu unul când aud de manele mă apucă greața sincer să fiu, că se ascultă ele pe la nunți, se ascultă, nu e obligatoriu să placă la toată lumea.

Priviți numai câți abonați are Dani Mocanu pe YouTube, câte vizualizări are pe YouTube la clipuri. România e o țară de maneliști cocalari analfabeți sau semi analfabeți. O țară de proști cu alte cuvinte, că prea prost trebuie să fii să asculți muzică țigănească și analfabetă.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.