Facebook nu ar trebui să fie atât de liber…

Priveam adineaori un stream LIVE al celor de la DIGI FM și am rămas absolut șocat de ce tâmpenii pot să comenteze cetățenii acestei țări. Eu aveam demult o părere foarte proastă legată de nivelul de educație și bun simț al românilor, dar acea secțiune de chat m-a făcut să-mi schimb părerea din rău, în mai rău. Pe mine nu mă deranjează faptul că există opinii diferite, din contră, e foarte bine că se întâmplă asta. E dovada că există democrație și că oamenii pot să spună ce gândesc.

Partea proastă e că uneori se merge prea departe cu democrația asta, în special când scrii pe chat-ul celor de la DIGI „Să-i tragă cineva un glonț în cap lui Tudorel Toader” și alte aberații de genul. Întrebarea mea e de unde atâta violență și sete de sânge pe capul românilor de rând care dincolo de opiniile politice diferite pe care și le pot exprima, duc și ei o viață în această țară alături de noi toți. Nu știu, nu cred că Facebook ar trebui să fie atât de liber, sau mai bine zis ar trebui să pedepsească cumva afirmațiile astea care nu-și au locul într-o societate.

Auzi, că să-l împuște cineva pe Primul Ministru. Păi singura variantă prin care omul poate fi împușcat, este prin vot, DEMOCRATIC… Nu stăm ca leneșii la căldurică apoi când vedem cine câștigă alegerile, începem să înjurăm și să cerem împușcarea lui X și Y. Nu cred că suntem în Coreea de Nord aici. Nici eu nu am votat PSD, nici eu nu sunt mulțumit de programul lor de guvernare, dar să te apuci acum să strigi cu atâta violență pe net mi se pare de-o prostie fără de margini.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.