WOW, câte dislike-uri au clipurile cu mașini parcate aiurea și ridicate

Aceste dislike-uri povestesc o realitate destul de dură: românii sunt niște nesimțiți care iau foc atunci când sunt pedepsiți. Cei care au dat dislike sunt probabil proprietarii de autoturisme care s-au trezit cu ele ridicate de Poliția Locală, după ce au parcat aproximativ ca muile. Ăsta e frate românul: prost, needucat, nesimțit, nepăsător, egoist, cu gura mare mereu deși nu are dreptate, supărăcios, ranchiunos, răzbunător. Cum să îndrăznească cineva să-i ia lui mașina parcată de-an pulea?

Deci, dacă analizăm rația like-dislike, jumătate dintre cetățenii acestei țări sunt niște măgari. Alt motiv pentru care ai putea da dislike pentru un clip în care se face ordine și disciplină, nu-mi explic. Am devenit o țară în care predomină mizeria, prostia, nesimțirea iar în momentul în care cineva încearcă să readucă societatea la normalitate, proștii se revoltă. E ca un porc mă, pe care-l iei și-l bagi iarna în casă în sufragerie ca să nu tremure de frig iar el te mușcă din motive ireale, de genul că în sufragerie nu are cocină și nămol. Oricât ai încerca tu să educi nația asta de imbecili nu vei reuși pentru că vin din spate niște imbecili și mai mari, copiii imbecililor din ziua de azi cu care vei duce o muncă asemănătoare celei încercate de Don Quijote.

Civilizație cu forța nu se poate într-o țară în care cetățenii nu mai au nicio treabă cu bunul simț. Am impresia că s-a pierdut demult lupta pentru civilizarea sălbaticilor din România. Noi în loc să merge înainte, ne întoarcem încet dar sigur la a vâna șobolani cu arcul.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.