Urăsc mașinile foarte prost antifonate și doar de ele am parte

Nu știu voi, dar mie nu-mi plac mașinile în care se face foarte mult zgomot la rulare. Mie îmi place să fie liniște, cât mai liniște, nici măcar muzică nu ascult. Am avut până acum trei mașini, urmează a 4-a. Sper ca cea de-a 4-a să fie cu noroc. Până acum am ales mașinile numai după cum arată, nu și după cum se conduc, economie, zgomot, etc. Cred că a venit vremea să mă maturizez și să încep să cumpăr mașini care să-mi fie cât mai utile și care să fie cât mai aproape de gusturile mele.

Prima mașină pe care am avut-o a fost un Fiat Punto. Din păcate, toate mașinile de mici dimensiuni sunt prost antifonate pentru că sunt ieftine și liniștea are mai de grabă treabă cu confortul. Fiaturile sunt mașini bune dar nu sunt deloc confortabile. Stăteam în ca de ziceai că-s pe taburet. A doua mașină a fost un Renault Scenic ce avea probleme cu racordul flexibil. Oricât aș fi sudat pe la ea, tot nu reușeam să-i dau de cap, se rupea din nou. Se făcea un zgomot în ea la rulare de-mi venea să îți cumperi antifoane. În rest, nimic de zis, o mașină foarte ok din multe puncte de vedere.

Cea de-a treia mașină a fost un Renault Espace 4 din 2005 care din păcate nu a avut o soartă tocmai lăudabilă, am făcut accident cu ea la mai puțin de o lună de la achiziție. Problema e că și mașina aia făcea un zgomot înăuntru de ți se înfundau urechile, o huruială cum rar mi-a fost dat să văd. Pentru cea de-a 4-a mașină nu știu ce să aleg, am să mă orientez spre Opel probabil.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.