Cum îți poți proteja afacerea de partenerii neserioși?

Neseriozitatea este din păcate componenta principală a caracterului românului. Foarte dificil să mai găsești în ziua de azi oameni de treabă cu care să-ți faci planuri de viitor sau cu care să închei parteneriate, în cazul în care deții o afacere. Nu puțini cei care pornesc un mic business în România și constată cu stupoare faptul că sunt nevoiți să se roage, să se milogească de cei pentru care prestează servicii, să facă plățile care se cuvin. Cred că numai la noi o să găsești tipul ăsta de om, care-și cumpără apoi nu mai plătește sau plătește după ce te rogi de el zile bune.

Dacă ai un business trebuie să știi că poți să te ferești într-o oarecare măsură de asemenea parteneri neserioși. De exemplu, ai un serviciu numit verificare CUI firmă pe Termene.ro. Contra unei sume de bani zic eu modice, poți să afli foarte rapid și simplu cu cine urmează să semnezi contracte. Vorba românească „Paza bună ferește primejdia rea” se aplică și în acest caz. Prin intermediul termene.ro, poți verifica istoricul complet al unei companii, dacă a mai dat țeapă cuiva, dacă mai are procese prin instanță cu foștii parteneri, dacă își plătește taxele la zi și așa mai departe,

Această verificare firmă poate să te salveze de la faliment. Nu puține sunt companiile care au evitat verificarea unei firme înainte de semnarea contractelor și s-au trezit din păcate într-o situație fără de săpare din păcate. Poți să stai departe de țepari și de oamenii care îți pot pune afacerea pe butuci la propriu. Nimic nu e mai enervant decât să te chinui să ridici un business, să-l faci să funcționeze apoi să vezi cum anumiți oameni contribuie la năruirea lui. Asta e România din păcate și dacă vrem să facem afaceri, trebuie să ne obișnuim să ne verificăm partenerii. Nu mai există încredere  dar un CUI firmă putem verifica, nu? Asta e, trebuie să ne adaptăm dacă avem pretenția să rămânem pe piața din România. Știu că e ceva anormal dar e singura modalitate prin care ne putem feri de neserioși.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.