Țara arde și cetățenii se ceartă pe Facebook

Băi nene eu nu am mai văzut atâta prostie ca-n țara asta de când mama m-a făcut, și-un pic mai înainte. Românii sunt atât de preocupați să se certe pe Facebook din diverse motive (fotbal, politică, muzică, etc) încât uită să mai trăiască. Cred că dacă s-ar organiza campionatul mondial de ceartă, românii s-ar întoarce de-acolo cu medalia de aur an de an. Eu n-am văzut în viața mea o nație care să aibă un apetit de ceartă mai mare ca al nostru, pe bune. Aș vrea să fac o petiție la YouTube și Facebook, pe lângă secțiunea de comentarii să facă încă una intitulată chiar așa „CEARTĂ”.

Și la secțiune asta „CEARTĂ” ar trebui făcut lobby special pentru România să bage și autocorrect la înjurături, măcar să înjure și proștii corect.

Nu zice nimeni că nu trebuie să existe discuții în contradictoriu. Discuțiile sunt foarte bune dar în țara asta plină de proști, mereu o să ai de-a face cu oameni care își impun punctul de vedere via înjurături și jigniri. E vorba despre educație aici, în primul rând. Că m-am uitat un pic cine sunt cei care toarnă copii pe bandă rulantă în țara asta în ultimii ani și… E clar că dacă tu ești needucat, nici copilul pe care-l crești nu va avea altă soartă. E de doamne ferește ce se întâmplă pe Facebook și pe YouTube. Și e și mai îngrijorător faptul că peste câțiva ani, acești copii care înjură ca la ușa cortului acolo vor avea drept de vot, etc.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.