S-a născut o stea a comediei

Haideți că se petrec și lucruri bune la iUmor. Ne-am indignat noi un pic cu acea dezbrăcată ce va câștiga foarte probabil ediția numărul 5, dar ne-am revenit și vrem acum să prezentăm un personaj care chiar le are cu comedia. Numele lui este Dan Țuțu și sunt convins că va avea un viitor foarte strălucit în sfera stand up comedy. În ediția 5 iUmor, s-a mai născut o stea.

Dan este genul de umorist care își procură materialul din viața personală. Poate că de-asta și este amuzant. Să nu mai zic faptul că are un talent la povestit ceva ieșit din comun. Omul este foarte amuzant și cred cu tărie că va fi un al doilea Nae Nicolae. Am râs cu poftă la glumele lui și am pus mai jos clipul cu audiția lui. Mi s-a părut senzațional omul și sper să vă placă și vouă.

Cred că a fost unul dintre puținii concurenți care au fost rugați să mai livreze ceva de către jurați și să și să reușească să vină cu ceva mai bun, nu să se îngroape. Sunt tare curios cu ce o să vină în finala iUmor acest Dan Țuțu, întrucât se pare că a avut o viață destul de interesantă. Așa ar trebui să fie toți concurenții de la iUmor, nu 70% proști și dezbrăcate.

Dacă aș avea la TV emisiuni de calitate în care să apară doar oameni precum Dan, cred că l-aș mai deschide din când în când. În rest, nu promit nimic. Pentru al de Capatos nici nu merită cumpărat un TV. Poate doar un WC… Da un WC ar fi mai potrivit pentru ideea de entertainment românesc.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.