Ridicolul trebuie să aibă limitele lui

Ce nu fac youtuberii români pentru vizualizări? Orice, inclusiv să-și pună camera pe nas și să pornească apoi prin trafic cu mașina :)) Deci eu am râs de m-am stricat atunci când am văzut secvențele astea. Este vorba despre Bogdan Pricope. Sunt abonat la canalul său de cât l-a deschis, cred că nu avea mai mult de vreo mie de abonați. Cu timpul am mai urmărit din când în când episoade de la el, nu chiar pe toate pentru că nu am foarte mult timp.

Ei bine, când am văzut chestia asta, am zis gata. Până aici. Ridicolul trebuie să aibă limitele lui. Cum să-ți pui frate camera aia pe nas? Nu poți să rogi pe cel de lângă tine să te filmeze dacă tot vrei să tragi câteva cadre? Sau mai simplu nu ar fi fost să pui un suport pe bord, ceva? Doamne ferește să faci un accident cu rahatul ăla pe nas, că te-ai scos. Frate, cât sunt unii tentați să exagereze doar pentru a obține un vlog. Riscuri de-astea care nu au nicio treabă cu realitatea.

Oricum, toți vloggerii riscă atunci când se filmează din mers pentru că atenția lor este distrasă de la drum, ei trebuie să se gândească ce spun, să se uite la cameră din când în când și așa mai departe. Atunci când ești la volan e bine să fii ochi și urechi la ce se petrece pe stradă, nu să faci vlog dar în fine, e doar părerea mea, proprie și personală. Nu dați cu pietre dacă voi credeți altceva.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.