6 avantaje ale unui credit rapid luat cu buletinul

Creditele rapide oferite de instituțiile nebancare sunt foarte la modă și nu e de mirare, întrucât au foarte multe avantaje. Vom trece și noi în revistă cele mai importante 6 dintre aceste avantaje, în speranța că vom aduce în prim plan o soluție destul de bună pentru cei aflați la strâmtoare.

6 avantaje ale unui credit rapid luat cu buletinul

  1. Banii îți sunt acordați foarte rapid. Nimic nu e mai aiurea decât să ai nevoie de bani și să fii pus să aștepți. Dacă aplici pentru un credit cu buletinul, online, banii îi vei primi în câteva ore.
  2. Nu ai nevoie de 2 kilograme de acte. Singurele acte pe care trebuie să le pui la bătaie în cazul unui credit acordat cu buletinul sunt evident cartea de identitate și extrasul de cont unde ți se livrează salariul. Tot în acel cont vei primi și banii împrumutați.
  3. Se aplică din fața calculatorului. Nu vei fi nevoit să te deplasezi nicăieri, nu vei fi nevoit să faci potecă pe la ușile vreunei instituții. Totul se face online. Dacă banii nu s-ar acorda rapid, adică în decurs de câteva ore, uneori chiar și minute pentru clienții vechi, acest concept nu ar avea rost.
  4. Dobânzile sunt foarte transparente. Nu te vei trezi ca la bancă după 2 ani de credit că ți-au băgat niște dobânzi în plus, niște comisioane despre care nu știai nimic și așa mai departe. Ideea de transparență este imperios necesară în contextul în care în România, instituțiile bancare sunt privite oarecum cu suspiciune de toată lumea și de multe ori, pe bună dreptate.
  5. Perioada de restituire este mică. Perioada de restituire este destul de mică, de obicei până la primul salariu. Maxim o lună de zile. Deși mulți spun că acest lucru este un dezavantaj, eu cred invers. Cu cât perioada de restituire e mai mică, cu atât scapi mai repede.
  6. Sumele împrumutate nu sunt foarte mari. Discutăm de sume de maxim 1000 de lei, care te pot ajuta atunci când ai o urgență astfel încât să nu mai ajungi pe la amanet sau pe la prieteni.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.