Piesa nouă a lui Cheloo

Sincer să fiu, Cheloo mi se pare din ce în ce mai bun. Pe măsură ce îmbătrânește, devine tot mai bun. Piesele lui sunt din ce în ce mai ritmate iar mesajele transmise dau dovadă de o inteligenta ieșită din comun. Știu, poate că mulți dintre voi nu veți fi de acord cu aceste afirmații, însă din punctul meu de vedere, ultima lui piesă îl transformă pe om într-un fel de vin. E din ce în ce mai bun.


Mie mi se pare că tonul său sictirit, oarecum arogant, ajuns la suficiență și saturație în urma unei lupte continue pentru supraviețuire în România, este unul foarte corect. Așa mă simt și eu dacă mă gândesc la traiul în România, asta simt și eu când ies pe stradă și văd cocalari și țigani la tot pasul, asta simt și eu când deschid televizorul sau Facebook și văd numai analfabeți.

Piesa lui se numește „Prezentul Perfect” și este oarecum o ironie. Prezentul perfect nu există și nici nu va exista niciodată într-o țară ca România în care lucrurile normale sunt anormale și invers. Atât timp cât în societate nu există bun simț și nici respect, nici educație, nu vom reuși niciodată să avem un prezent perfect. Bine, pentru mulți români, în prostia lor, în lumea lor mică, poate chiar e perfect.

Aveți și voi mai sus piesa, pe care vă invit să o ascultați dacă nu v-a ajuns la urechi.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.