Oare autoritățile nu pot exila prin Sahara astfel de personaje?

Cred că nici măcar scârba nu poate să descrie precis ce simt mai exact atunci când văd fața de analfabet prost și cocalar a tipului din clipul ăsta. S-a dus sărăcia dracului să arunce bancnote de 1 leu la bătrânii dintr-o stație de autobuz în semn de batjocură bineînțeles. Apoi când a fost întrebat de cei de la TV de ce a făcut asta, cică nuu, el voia doar să-i convingă să facă genoflexiuni.

Cred că bătaia pe care o merită jigodia asta nu poate fi contorizată. Pe cât de prost e, atât să primească și după cum veți vedea în clip, o aibă ceva de primit. Nu îmi vine să cred că sunt nevoit să împart oxigenul cu asemenea jegoși, care într-o țară normală ar săpa la șanțuri conform calificării lor. În niciun caz nu ar arunca cu bani în trecători. Și încă ce bani: bancnote de 1 leu.

Țiganii ăștia trebuie să dispară din peisaj, trebuie luați, duși frumos în Sahara unde nu mai au în cine să arunce cu bani, unde nu mai au cu cine să vorbească analfabet și flegmatic, unde nu mai au pe cine să pună la făcut de genoflexiuni. Nivelul de prostie existent în societatea asta mă șochează, absolut mă șochează și culmea că idioții ăștia se puiesc văzând cu ochii.

Da frate, ei nu au niciun stres, au bani pentru că-și duc copiii la cerșit sau nevestele la produs (îmi imaginez ce mare business pot să conducă ei astfel încât să dețină mașini scumpe, că nu-s în stare nici măcar să se iscălească). Noi, restul cetățenilor, muncim ca proștii.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.