O dată pleci și tu pe blat, și atunci te prinde poliția

Fraților, unii dintre noi poartă ceva gene mai speciale în ADN. Niște gene care nu le permite niciodată să greșească fără să scape nepedepsiți. Îmi aduc aminte cum am mers fără centură prima dată în 10 ani de șoferie, evident că m-a oprit poliția și mi-a dat amendă. Apoi, o dată-n viața mea nu am făcut și eu un STOP și am făcut accident. Adică pe bune, care sunt șansele frate?

Unii oameni sunt pur și simplu pericol public și scapă fără probleme ani de zile, iar alții cum greșesc o singură dată, poc, pedeapsă. Așa a pățit și Vicențiu de la Povești de Prin Parcări. O dată a mers și omul cu cardul altui coleg ca să ajungă mai devreme acasă și atunci l-a oprit garda. Și alții merg așa „în familie” de ani de zile și nu pățesc absolut nimic.

Sau cine știe, poate că unii dintre noi ar trebui să mergem pe la biserică. Că nu am mai fost demult :)) Ghinionul ăsta trebuie să aibă o explicație pe undeva. Se aliniază planetele sau ceva de genul. Nu mi se pare deloc corect dar în fine, ce putem face altceva decât să ne asigurăm că vom fi oameni corecți pentru tot restul vieții? Din păcate viața nu e nici pe departe așa de dreaptă și corectă cu toată lumea. Dintotdeauna unii au avut mai mult, alții mai puțin. Cred că atât timp cât nu cunoaștem care este scopul vieții, nu vom putea desluși acest mister. Voi aveți povești de-asta uimitoare cu oameni care au greșit o singură dată în toată viața lor corectă și au fost aspru trași la răspundere?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.