Avantajele principale ale polistirenului expandat

Probabil mulți dintre voi ați auzit de polistiren, sau chiar ați folosit așa ceva la izolarea locuințelor. Nu este un material foarte nou, se folosește în construcții de foarte mult timp întrucât aduce după sine niște avantaje deloc neglijabile. Așadar, dacă te bate gândul să îți izolezi casa folosind polistiren expandat și nu cunoști prea multe despre el, iată care sunt avantajele sale principale.

Avantajele principale ale polistirenului expandat

  1. Reduce costurile de întreținere. Principalul motiv pentru care oamenii aleg să cumpere polistirenul expandat este evident izolarea caselor, obținerea unor costuri de întreținere mai mici. Este o investiție foarte bună care se recuperează în timp. Atunci când ai casa izolată consumi mult mai puțină energie pentru a o încălzi pe timp de iarnă sau pentru a o răci pe timp de vară.
  2. Izolează acustic. Polistirenul expandat este foarte des folosit și pentru izolarea acustică a locuințelor aflate în zone foarte gălăgioase, lângă căi ferate, drumuri aglomerate, aeroporturi, etc. De asemenea, foarte multă lume folosește polistirenul expandat și la bloc pentru a-și izola apartamentele de vecinii mari amatori de manele sau orice alt tip de muzică ascultată la maxim.
  3. Stopează apariția mucegaiului. Nimic nu e mai enervant decât să te apuci să renovezi apartamentul și să observi că la pereții exteriori, se formează mereu mucegai. La case se întâmplă mai rar pentru că pereții sunt mai groși dar nu este exclus nici acolo. În momentul în care ai izolat cu polistiren și ai montat o fereastră din termopan de calitate, ai scăpat de grija mucegaiului.

De unde poate fi cumpărat un polistiren expandat de calitate?

Găsești polistiren expandat pe macostore.ro, de calitate, de grosimi diferite, la prețuri mult mai bune față de cele existente prin magazinele de bricolaj. Este în interesul tău să cumperi materiale de construcții la cele mai bune prețuri, nu? Mai ales dacă discutăm despre o lucrare destul de amplă care va necesita mulți metri pătrați de polistiren expandat. Internetul a fost dintotdeauna mai avantajos decât magazinele din oraș și e normal să fie așa. Altfel, existența magazinelor online nu ar mai avea niciun scop.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.