Nu mai pot cu emisiuni de genul „Mă Însoară Mama”

Cât de momâie să fii frate să te duci la un asemenea spectacol al ridicolului? Să o iei pe mă-ta de mână să te duci cu ea să te însoare. Și asta nu pe ascuns, ci în văzul lumii, să râdă o țară întreagă de voi. E incredibil ce se întâmplă cu ideea de entertainment românesc.

Atunci când aveai impresia că societatea din România nu poate să decadă mai mult, observi cum apar fel de fel de momâi care-și iau mă-se-le de mână și se duc să se însoare. O viață întreagă nu au avut gânduri de așa ceva. Bine, la cum arată unele dintre aceste momâi nici nu mă mir.

Mai era ceva de genul Noră Pentru Mama, nu? Altă tâmpenie asemănătoare, bazată pe țărani care veneau și se certau prin platourile de filmare. Ciudat mod de a face televiziune în România, fraților. Ciudat popor mai avem dar na, la proști ce să le dai dacă nu pâine și circ.

Am stat într-o zi și am analizat dacă are rost să mai dai drumul la TV și să rămâi pironit la vreo emisiune. Poate pe Discovery sau alte canale de istorie, documentare, etc. Eu unul mai bine mă uit pe Paprika TV la cum se face ciorba de burtă decât să mă uit la canalele românești de știri sau circ.

Da, eu nu le numesc canale de entertainment, le numesc canale de circ. Păi când vezi că vin țiganii în platou la Cacatos și se iau la bătaie ori dispută problema curvelor, cum poți să o numești? Dacă aș avea vreo putere la CNA, aș interzice toate emisiunile care degradează mentalul colectiv, și aș băga la pușcărie pe cei care ar continua să mai promoveze așa ceva.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.