De unde poți împrumuta rapid până la 3000 de lei, cu buletinul?

împrumutaCu toții trecem prin momente în care avem urgent nevoie de bani (nu sume mari) și dăm din colț în colț, întrucât printre rude nu avem milionari, printre prieteni nu prea are cine să ne ajute iar la bancă dacă mergem, formalitățile durează până după cea de-a doua venire a lui Mesia.

Da, uneori e misiune imposibilă să faci rost de o sumă de bani medie gen 3000 de lei atunci când ai nevoie să mergi la medic ori să achiți anumite facturi ce nu pot fi amânate până la ziua de salariu. Trăim în România și asta ne ocupă tot timpul, cum ar spune un celebru personaj de pe micile ecrane.

Ei bine, traiul în România  poate fi îndulcit oarecum cel puțin din punct de vedere financiar. Tehnologia vine în prim plan și prin intermediul internetului, putem accesa un credit cu buletinul atunci când avem nevoie de bani ca de aer. Nu sume mari, dar suficient cât să rezolvăm.

Creditele cu buletinul sunt acordate de către instituții nebancare pentru perioade scurte de timp, gen până la primul salariu iar sumele împrumutate nu pot să depășească 3000 de lei. Pe lângă buletin, singurul document care mai este necesar este extrasul de cont unde ți se virează salariul.

În doar câteva ore (uneori chiar minute dacă ești client fidel) primești aprobare și ai banii în cont, de acasă, din fața PC-ului, fără să te mai duci să te milogești de rude sau vecini, fără să mai fii nevoit să bagi nimic la amanet, fără să mai ai impresia că doamne ferește, o să ajungi să apelezi la cămătari.

Deși mulți veți spune că perioada scurtă de rambursare (30 de zile) nu e ok, eu unul consider exact contrariu. Cu cât mai repede, cu atât mai bine. Ai luat salariul, ai dat banii înapoi, ai scăpat de nărăcoabă. Nu e bine să te întinzi pe ani de zile ca la bănci, unde te trezești cu comisioane ciudate.

Există companii precum extrasimplu.ro ce vă pot acorda astfel de credite simplu, rapid, doar cu buletinul și eventual extrasul de cont, în deplină legalitate, suficient cât să vă rezolvați problema.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.