Mai are vreun rost muzica lui Cheloo în 2018?

Eu cred că da, mai are. Nu numai că are importanță dar aș putea să afirm faptul că e mult mai ok față de ce făcea el în urmă cu câțiva ani. Pe măsură ce timpul a trecut, nivelul de prostie din societate a crescut, Cheloo în schimb a căpătat experiență în a ridiculiza această prostie și iată rezultatul: piese mult mai faine față de cele pe care le scotea în urmă cu mulți ani. Avem nevoie de oameni precum Cheloo, care să ne țină cu picioarele pe pământ și care să ne ofere un gând comun prin intermediul căruia să nu simțim că suntem singuri în lupta cu marea de proști. El e alături den noi.

Adevăratele gânduri ale lui Cheloo, cu puternic impact critic au rezonat în societate începând cu piesa „Lumea s-a schimbat”. Discutăm despre o piesă care scoate atât de bine în evidență problemele actuale ale societății, încât nu ai cum să spui că omul e mai slab față de acum câțiva ani.

Cheloo a căpătat o experiență care-i permite să scrie mai mult și mai bine, care-i permite să scoată în evidență defectele societății mult mai acid și mai precis. De asemenea, faptul că se află de vreo 5 ani în juriul iUmor, l-a ajutat pe Cheloo și mai mult să ajungă la mase.

Prin intermediul televizorului și-a făcut și mai mulți fani pentru că România nu e o țară 100% de maneliști cocalari proști și analfabeți, mai sunt și un 7-8% oameni serioși capabili să aprecieze sinceritatea. Sunt curios voi dacă ascultați Cheloo, care dintre piesele lui vă plac cel mai mult. Cele produse în urmă cu 10-15 ani sau cele oarecum mai comerciale postate pe YouTube recent?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.