În curând, țiganii or să ne dea afară din țară

Priviți și voi cum vorbesc țiganii din clipul de mai jos cu cel care le atrage atenția că nu e ok să fumeze într-un spațiu de joacă pentru copii. Reacțiile astea arogante și super violente ale lor sunt trecute cu vederea zilnic de noi și nu e deloc în regulă. La cât se înmulțesc ei, în curând o să devenim minoritate. Bine, că numele lor rromi, parcă fac parte și din numele țării România, nu?

Eu nu am avut niciodată nimic cu țiganii. Chiar cunosc asemenea oameni care muncesc și își întrețin familiile alea numeroase. Da, știu că pe mulți dintre voi vă șochează dar eu cunosc țigani care chiar muncesc, muncesc mult și greu. La adunat de sticle, la săpat prin sat și așa mai departe. Important e că nu așteaptă nimic de la nimeni, nici pomană de la stat, nici nu cerșesc, etc.

Ei bine, dar asemenea hahalere precum cele din imagine nu pot să accept. Acești super tupeiști care sar ca țațele la ceartă la orice rugăminte politicoasă a altora mi se par de neacceptat. Și da, acțiunea din clip se petrece în buricul Bucureștiului, capitală de țară Europeană. În curând, țineți minte ce vă spun, oamenii ăștia or să ne dea afară din țară. Nu cu forța dar nu vom mai suporta noi.

E greu de suportat când vezi atâta nesimțire și atâta prostie, atâta agresivitate total nefondată. E greu de suportat să vezi cum te iau peste picior niște analfabeți notorii care nu sunt în stare nici măcar să se iscălească, precum cei din imagine. Să sperăm că ceva se va schimba curând, altfel eu voi fi primul care se cară din jegul ăsta de țară.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.