Casă în buricul Bucureștiului sau la periferie?

casaCapitala este de departe una dintre cele mai atractive destinații pentru cei care doresc să-și cumpere o casă. Discutăm despre un oraș foarte bine dezvoltat din punct de vedere economic, despre centrul comerțului românesc. Ei bine, sunt sigur că mulți dintre voi, cei care doriți o casă în acest oraș v-ați pus întrebarea unde anume ar fi o amplasare ideală: în centru sau mai pe la periferie?

Totul se rezumă la utilitate. Totul se rezumă unde anume ai locul de muncă pentru că mai mult ca sigur va fi un chin să îți construiești o casă la periferie iar tu să ai locul de muncă în centru. O să pierzi foarte mult timp pe drum înspre serviciu și înapoi. Dacă însă lucrezi de acasă ori locul tău de muncă este tot undeva pe la periferie, poți să investești și într-un teren la marginea Bucureștiului de exemplu, pe care să construiești tu ulterior o casă conform standardelor și personalității tale.

Găsești terenuri de vânzare în Domnești la Cyclon Imobiliare, una dintre cele mai ofertante agenții imobiliare din capitală. E  mult mai avantajos să cumperi un teren în acea zonă pe care să faci tu casă decât să investești într-o casă gata construită pentru că nivelul seriozității și bunului simț în construcții e la un nivel foarte scăzut. Nu ai de unde să știi cum au fost construite acele case și dacă ele corespund din punct de vedere al calității și securității. Mai bine faci tu de la zero.

Oricum, aceste terenuri în Domnești vor fi peste ceva ani în centrul Bucureștiului pentru că imobiliarele se dezvoltă foarte rapid în acea zonă. Orașul se extinde văzând cu ochii și nu peste mult timp acele cartiere mărginașe for fi integrate în orașul propriu-zis.

Evident, alegerea vă aparține. Ideea e că trebuie să vă gândiți foarte serios la ce anume aveți de gând să faceți în capitală, la modul în care veți ajunge la job doar mai ales că pe viitor, traficul în București se va îmbunătăți și mai mult. De asemenea, dacă optați pentru o casă în centrul orașului trebuie să luați în calcul și nivelul de poluare, a aerului și fonică.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.