Dorel de la Poliția Locală

Pe ce criterii sunt angajați cei de la Poliția Locală? Din câte știu eu, Poliția Locală se trage din foștii Gardieni Publici. Gardienii Publici erau de fapt niște portari pe la instituții publice dacă îmi aduc eu bine aminte. În fine, oamenii ăștia au fost transformați în Poliția Locală, instituție de care se ocupă primăriile. Printre atribuțiile de bază ale Poliției Locale, se află și chestia asta cu ridicatul mașinilor. Ei trebuie să vină, să facă poze apoi să ridice mașinile prin intermediul propriului serviciu de tractare ori dacă au contract cu altă firmă, se va rezolva de către aceștia.

În imaginile de mai jos, pe mașina de tractări scrie Poliția Locală Sector 4 și bănuiesc faptul că și mașina și angajații ei care pun efectiv mâna să ridice mașini aparțin de această instituție. Am și eu o întrebare, dar mai întâi v-aș ruga să vizionați clipul. E durere. După ce l-ați vizionat, aș vrea să-mi spuneți părerea voastră sinceră, de unde au angajat ăștia de la Poliția Locală asemenea catastrofe de oameni? Băi nene deci așa ceva e incredibil, eu am mai văzut proști dar ca ăștia trei niciodată.

Parcă ar fi un concurs de prostie acolo. Unul leagă mașina prost, altul manevrează macaraua ca un ciung ți așa mai departe. A, mai e unul cu indicațiile pe acolo. Observați imaginile, ce se întâmplă după ce mașina cade de pe platformă. Unul dintre gopnici se duce repede și ia niște ustensile PE CARE AR FI TREBUIR SĂ LE FOLOSEASCĂ DE PRIMA DATĂ, dar așa e la români, pe bază de „Las-o bă că merge și-așa”. Ei bine, uite că nu a prea mers, sper că elfii să fi fost puși la plată.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.