3 motive să investești într-o fotocarte

fotocartePentru că trăim într-o eră digitală, foarte mulți dintre noi suntem obișnuiți cu stocarea fotografiilor online. Sunt convins că mulți dintre cei care citiți acest articol, nu ați mai pus mâna pe un album foto în carne și oase de când erați mici și nu existau camere foto digitale. Ideea e că albumele foto sau fotocărțile încă au rolurile lor într-o eră a tehnologiei și veți vedea în cele ce urmează 3 motive să investiți într-un asemenea obiect, considerat de mulți demodat sau inutil.

3 motive să investești într-o fotocarte

  1. Ai amintirile în siguranță. Deși conceptul Cloud Storage se laudă că este foarte sigur, toate fotografiile noastre puse pe internet pot să dispară la un moment dat. Nu ai absolut nicio siguranță că amintirile tale vor fi online și peste 10 ani. Să nu mai zic de cei care-și stochează fotografiile direct în telefonul mobil. O fotocarte însă, schimbă cu totul lucrurile. Nu ai cum să pierzi o carte din casă.
  2. Schimbi starea de spirit. Imaginați-vă ceva de genul: iarna, la țară, la gura sobei, alături de iubită, depănați amintiri cu o fotocarte în mână. O răsfoiți și retrăiți acele momente incredibile. Câte-o dată e bine să ne mai bucurăm de viață și fără tehnologie. Clar ne putem descurca și fără ea dar trebuie să fim dispuși să încercăm să ne desprindem de aceste obiceiuri. Putem trăi și altfel.
  3. Ai la îndemână un cadou. Știu că e la modă să dăruim tehnologie, dar niște albume fotocarte pot să fie o surpriză mai mult decât interesantă. Discutăm despre niște albume foto cu dimensiuni de până la 30 x 30 cm, imprimate la calitate foarte bună, cu care poți bucura jumătatea ta după o excursie în străinătate de exemplu. O fotocarte poate să fie un cadou foarte spiritual.

Poți comanda albume fotocarte de la Celebook. În cazul în care vrei să ai acasă niște amintiri foarte frumoase într-o formă mai mult decât interesantă, aceasta este soluția. Partea bună este că nici prețurile nu sunt mari, eu unul zic că merită pe deplin investiția.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.