Dacă n-ar avea claxonul în mașină, unii șoferi s-ar spânzura de nervi

Nu știu ce-ați face fraților, dacă de mâine mașinile s-ar livra fără claxon. Probabil ați fi în stare să vă montați voi unul separat prin intermediul căruia să faceți nebunie pe drumurile din România, cum vă stă bine de altfel. Românul claxonează ca imbecilul din orice.

Dacă înjuratul în mașină nu are efect, nu aude nimeni, claxonul în țara asta e o prelungire a înjurăturii din interior. Nu ați observat cum toată lumea claxonează după ce pericolul a trecut, niciodată la ivirea acestuia? În lege scrie că acel claxon se poate folosi la ivirea pericolelor, pentru evitarea lor. Claxonul nu se folosește la o distanță mai mică de 25 de metri de pietoni și așa mai departe. Păi cine ține cont de regulile asta?

Că dacă te duci și i le spui unui țăran nenorocit care claxonează ca idiotul atunci când e incomodat în trafic, începe să râdă de tine. Că așa e țăranul român, plin de el și prost de dă în gropi. A, și se mai folosește claxonul în România pentru a suna după femei pe stradă, un alt obicei grobian care pe mine unul mă face să vomit. Ca și cum tipa aia s-ar simți mega ok că trec oierii pe stradă și o claxonează. Nu știu frate, dacă mașinile nu ar mai fi dotate cu claxoane cred că unii șoferi români care par să aibă claxonul în ADN s-ar spânzura.

N-ar mai suporta imposibilitatea de a ieși în evidență cu prostia lor și și-ar pune capăt zilelor. Păi chiar așa, ce rost are să fii prost și să trăiești așa în taină fără ca nimeni să te vadă cât ești de prost?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.