Cum alegem canapeaua perfectă?

canapeaua perfectăCa să alegi canapeaua perfectă trebuie să răspunzi la câteva întrebări simple pe care le vei putea citi imediat. Deși mulți spun că nu e nimic dificil în a alege mobila pentru casă, în realitate lucrurile nu stau deloc așa mai ales dacă ai pretenția ca la final, totul să pară modern și la locul lui. Haideți să trecem în revistă împreună cum se alege canapeaua perfectă și să lămurim misterul.

Cum alegem canapeaua perfectă?

Care este bugetul?

Trebuie să stabiliți foarte clar dinainte care este bugetul alocat cumpărării unei canapele. Singurul lucru de care se ține cont aici este raportul calitate-preț. Este clar că o canapea foarte ieftină nu va fi așa de confortabilă sau calitativă precum una mai scumpă. Rămâne la aprecierea voastră.

Unde anume va trebui pusă canapeaua?

Locul canapelei este foarte important pentru că dacă nu calculați cum trebuie, s-ar putea să vă treziți cu casa încurcată. Măsurați cu atenție astfel încât să vă asigurați că dimensiunea se potrivește cu locul de amplasament și că nu se generează probleme suplimentare.

Care este stilul pe care-l dorești?

Ai o casă modernă, una retro sau una care se încadrează în stilul clasic? Aici trebuie să fii un pic atent astfel încât să aduci acasă o canapea care să se potrivească de minune cu restul spațiului de locuit. Aici se fac cel mai des greșeli, aici apar mereu cele mai mari nemulțumiri.

Care culoare se va potrivi cel mai bine?

Din nou, un aspect foarte important de luat în calcul pentru că o culoare greșit aleasă poate să strice aspectul întregii camere. Dacă vrei un living modern trebuie să stai departe de tonurile țipătoare. Culorile neutre sunt la modă dar atenție că trebuie să veți și un living decorat cu culori neutre.

Unde trebuie căutată canapeaua?

Din păcate pe la magazinele de bricolaj nu este o idee bună. Modelele lor sunt mai mult decât simple. Poți găsi o canapea frumoasă pe acaju.ro, unul dintre cele mai celebre magazine de decorațiuni interioare din România. De asemenea, în cazul în care dorești mai multe informații legate de această alegere, poți citi tot ce trebuie să știi despre canapele pe blogul acaju.ro.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.