Ce încurcă asta?

Ia priviți la ce fel de oameni împart aerul cu noi pe Terra. Cu fel de fel de cretinei care nu realizează că o mașină parcată pe trotuar poate încurca pe cineva. Cu atât mai mult cu cât mașina respectivă blochează accesul complet, nu lasă nici măcar un metru spațiu până la perete.

Eu unul când văd atâta nesimțire și atâta prostie îmi vine să îmi fac bagajul și să mă duc dracului unde văd cu ochii. Pur și simplu refuz să mai accept că pot să împart aerul cu asemenea cretini. Nu mai vreau să văd în cine investesc eu an de an, că practic statul cu banii mei le-a dat acestor tineri alocații la un moment dat. E un gând monstruos, dar noi, cei care suntem corecți și cinstiți suntem cei care am dat naștere acestor monștri. Auzi că ce încurcă…

În ce țara pulii mele s-or mai parca frate mașinile pe trotuar în halul ăsta? Adică chiar așa, fără să se mai țină cont de regulile elementare de bun simț? Cred că nicăieri în lume, nici măcar în Rusia. E halucinant să vezi că există printre noi asemenea oameni.

E halucinant să vezi cum societatea asta se duce de râpă. E halucinant să crezi că România va fi o țară oarecum ok peste câțiva ani când vezi cine sunt cei care se duc la vot. Păi pe cine credeți voi că va vota un asemenea specimen? Tot pe un nesimțit asemenea lui va pune ștampila, aia nu e deloc greu de crezut, nu? Nu frate că țara asta nu se mai face bine vreodată.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.