Ce față ai…

Da, foarte multă lume, în special foarte mulți proști râd de fața pe care o ai. De ce fac ei chestia asta? Pentru că au rămas cu un nivel de inteligență de maxim gibon (maimuță). Chestiile astea se făceau în urmă cu vreo sută de ani prin țările care sunt acum civilizate, dar noi cum suntem în urma lor cu sute de ani, nu avem ce face decât să suportăm și să acceptăm faptul că trăim într-o țară plină, arhiplină de oameni foarte proști, foarte nesimțiți și foarte prost crescuți.

Cam asta trebuie să înduri dacă ai de gând să trăiești în România, multă prostie. E șocant să vezi cât de mulți proști sunt printre noi și ai o oarecare revelație mai ales atunci când intri pe YouTube și privești secțiunea de comentarii. Acolo sunt foarte mulți copii care fac mișto de fețele oamenilor deși ar trebui să aibă niște părinți care să-i educe că nu-i frumos ceea ce fac. Ia priviți voi mai jos un clip destul de frumos cu un BMW Alpina. Fiți atenți și la secțiunea de comentarii.

Cred că 90% dintre comentarii fac referire la fața celui care deține mașina. WTF, asta contează pentru voi, nu review-ul în sine? Băi nene cât de înapoiat mintal să fii să faci chestia asta? Și când te gândești că aceste lepre, că altcumva nu pot să le spun, vor avea drept de vot în curând. Pe mâna cui lăsăm fraților țara? Ce viitor vom avea noi oare dacă tânăra generație mare amatoare de YouTube nu are în cap nimic altceva înafara de prejudecăți?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.