Autoritățile au fost luate prin surprindere de zăpadă

Din nou. Iar. Sau cum vreți voi să-i spuneți. Chiar stau și mă întreb dacă va exista vreodată o perioadă în istoria acestei țări când vom avea drumuri practicabile după ce dă o zăpadă de 2 zile. Ce-am face fraților dacă am fi în locul Norvegiei sau Suediei și am avea zăpadă 6 luni pe an? Păi cred că ne-am transforma treptat în urși, am intra la bârlog 6 luni până s-ar topi zăpada și am ieși în vară din case.

Da, ne-ar crește un ciot de coadă și ar fi de-ajuns, că mentalitate ipohondrică avem demult. E ridicol frate. După ce că avem drumuri de 2 lei, mai sunt și blocate. Bine că statul știe să ceară bani pentru impozit auto, pentru rovignetă. Unde sunt banii din aceste taxe? Unde sunt banii din acciza pe carburant, că statul primește mai mult de jumătate din prețul unui litru de carburant. Dacă nu și-ar băga statul coada, nu am avea aproape cel mai scump carburant din Europa. Da, în țara cea mai săracă, avem cele mai mari prețuri pentru carburanți. E strigător la cer fraților.

La voi cum s-a făcut deszăpezirea? Sau mai bine zis, s-a făcut? Că din câte am văzut pe la TV și prin presă, nimeni nu a fost mulțumit. 2 zile a nins un pic mai serios și ca de obicei, toate drumurile au fost blocate, prin orașe nu s-a dat cu nimic și așa mai departe. Mi-e scârbă de țara asta în care nimeni nu pare să fie preocupat de cetățeanul de rând și de bunăstarea lui. Prea egoiști sunt cei trimiși în funcții înalte de către un popor ținut flămând intenționat.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.