Activezi în zona HoReCa? Optimizează imaginea afacerii tale!

Per ansamblu, imaginea unei afaceri este compusă din produsele și serviciile pe care le oferă, din persoanele aflate la conducere și angajați, din reprezentarea grafică a mărcii (siglă, slogan) și brandul sau reputația afacerii.

Un rol deosebit în crearea imaginii personalizate pentru un hotel, o cafenea sau un restaurant îl are conceptul de design bine gândit. Designul trebuie să fie coerent, începând cu designul spațiului (firmament, mobilier) și terminând cu micile detalii care fac diferența: meniuri personalizate, șervețele personalizate, prosoape sau halate personalizate, etc.

Designul hotelului, cafenelei sau restaurantului tău trebuie să fie unul memorabil, care să-l diferențieze de celelalte branduri. O grafică bine gândită până la cele mai mici detalii poate deveni o adevărată „carte de vizita” a afacerii tale, cu care vei atrage noi clienți și îi vei fideliza pe cei existenți.

Modul în care afacerea noastră este percepută, înțeleasă și catalogată de clienți ține de percepții inconștiente și conștiențe, deopotrivă. Ați auzit probabil spunându-se: „Imi place acest loc. Nu știu de ce anume, dar îmi transmite o vibrație pozitiva” sau „Ma simt că acasă aici”. Combinațiile de culori, materiale, așezarea diferitelor obiecte de mobilier, sunetele și mirosurile dintr-un spațiu sunt cele care permit celor ce-i calcă pragul să facă tot felul de asocieri subiective pozitive. Tu poți influența aceste asocieri. Tu decizi ce mesaje vrei să transmiți clienților tăi sau ce tipologii de clienți vrei să atragi!

Tablourile canvas pot fi acea tușă de personalizare de care are nevoie spațiul tău. Posibilitățile sunt nelimitate. De la fotografii sau imagini grafice abstracte, moderne, până la imagini vintage, zen sau romantice. Găsești tablouri canvas perfecte pentru orice stil. În plus, poți transformă propriile imagini în tablouri canvas originale și creative! Păstrând fidelitatea detaliilor (culori, calitate, contrast) sau chiar îmbunătățind-o, imaginile tale preferate pot fi printate pe canvas de cea mai bună calitate, folosind cele mai noi tehnologii de imprimare.

 

Sursa imagini: tablouri canvas decorative aquarella.ro

Identitatea ta vizuală (logo-ul, sloganul) trebuie să se regăsească pe toate accesoriile utilizate (precum panouri, meniuri, display-uri; îmbrăcămintea și accesoriile folosite de angajați), dar și pe obiectele oferite clienților (cărți de vizită, pixuri, brichete).

Prin urmare, trebuie să apelezi la o firmă de print si grafică, specializată în:

  • Personalizarea Sistemelor de afișare și informare: bannere, roll-up-uri, rame click, panouri stradale și de interior, plăcute de direcționare, aviziere.
  • Personalizarea accesoriilor HORECA : meniuri, ecusoane, suporturi de pahare, tăvi, restiere, șervețele, echipament de lucru (halate, salopete, șepci, cămăși, șorțuri, bonete, veste personalizate) plăcute „rezervat”, plăcute Închis/Deschis, orare.
  • Obiecte promoționale personalizate (pixuri, agende, calendare, brelocuri, brichete, suport cărți de vizită, umbrele, usb-uri, baterii externe, mouse-pad-uri, sacoșe personalizate).

sursa imagini: https://www.facebook.com/LogotipPrint/

Marca afacerii tale trebuie să aibă o imagine și o personalitate unică, memorabilă, căci modul în care potențialii clienți se conectează și se raportează la ea, are un impact imens asupra profitului.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.